Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Micromecenatge
XIRINACS, el documental, se suma als #20anysOvidi

L'equip de realització del documental sobre Xirinacs està en converses amb Televisió de Catalunya per a la producció del treball

25/03/2015 Notícies

Avui, 10 de març, fa 20 anys que l'artista, el cantant, el pallasso Ovidi Montllor se'n va anar de vacances. I encara no ha tornat. Però li hem de guardar la cadira perquè "està entre nosaltres, encara, i té unes quantes coses a dir", tal com explica el cantautor Feliu Ventura al programa especial que El Mural ha dedicat a Montllor. 

Des de XIRINACS, el documental, ens sumem a la commemoració del vintè aniversari de la mort de l'artista alcoià i aprofitem l'avinentesa per animar-vos a llegir, escoltar i recordar Ovidi Montllor i a participar dels actes que es convocaran arreu del país en el marc de la "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" ideada per Ventura. Felicitem la CAL, Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus per haver-se coordinat per portar aquesta iniciativa a cada racó dels Països Catalans, també de la mà del Correllengua.

Lluís Maria Xirinacs és un altre d'aquests homenots a qui hauríem de guardar la cadira. És per això que des de Llibertat.cat i la Fundació Lluís Maria Xirinacs, juntament amb Zeba Produccions, vam decidir dedicar-li un documental que elaborarem al llarg d'aquest any. Actualment l'equip de realització del documental està en converses amb Televisió de Catalunya per a la producció del treball. Un cop es tanquin les converses us mantindrem informats de la posada en marxa de les gravacions i de l'enviament de les recompenses que us pertoquen fruit de les vostres aportacions.

Podeu estar a l'aguait dels diferents actes relacionats amb l'Ovidi i consultar notícies d'interès aquí. I recordeu que teniu a la vostra disposició l'agenda de Llibertat.cat.

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid