EUSKAL HERRIA
Iruña recorda Ángel Berrueta

Ahir al barri de Donibane d'Iruña per brindar un homenatge a Ángel Berrueta amb motiu de l'onzè aniversari de la seva mort a mans d'un policia nacional espanyol i el seu fill.

14/03/2015 Internacional
Veïns, amics i familiars d'Ángel Berrueta es van congregar ahir al carrer Martín Azpilicueta per retre homenatge al forner del barri  mort fa onze anys a mans d'un policia espanyol i el seu fill per negar-se a col·locar un cartell a la seva fleca que responsabilitzava a ETA dels atemptats ocorreguts dies abans a Madrid. A l'homenatge també es va recordar Kontxi Sanchiz, que va morir el 14 de març de 2004 a Hernani a causa d'una fallada cardíaca durant una càrrega de l'Ertzaintza contra una manifestació que denunciava el que havia passat la vigília a Iruña .

A l'acte d'Iruña es va reivindicar el veí de Donibane com a víctima de la violència política (la família no ha rebut cap tipus de reconeixement oficial) i es va recordar que un dels assassins de Berrueta ja està al carrer i l'altre, el policia, seguiex cobrant el sou perquè segueix sent funcionari tot i no pagar cap indemnització a la família del forner.