gènere
Perpinyà compta amb un refugi per joves víctimes d'homofòbia
27/01/2015 Drets i Llibertats

Aquest dilluns es va inaugurar a Perpinyà "Le Refuge", un local amb l'objectiu d'acollir joves víctimes d'homofòbia. Aquest lloc ofereix allotjament temporal, amb 4 places, així com el suport social, psicològics i jurídics. Subvencionada per l'estat francès, aquesta associació nacional, presidida per Nicolas Noguier, té per objecte prevenir i trencar l'aïllament dels joves de entre 18 a 25 anys, que provenen de famílies trencades i son víctimes de l'homofòbia, segon informa Vilaweb Catalunya Nord

A la inauguració van assistir Ségolène Neuville, secretaria d'estat encarregada de les persones minusvàlides i de la lluita contra l'exclusió, La presidenta del Consell General, Hermeline Malherbe i el director territorial de Pôle Emploi, Guy Dujol.

A Perpinyà el responsable de 'Le Refuge' és Jean-Christophe Plas, estarà oberta els dimarts, dimecres, dijous a la tarda i un dissabte sobre dos. L'associació també ha signat un conveni de col·laboració amb Pôle Emploi, en el marc de la lluita contra la discriminació per tal d'ajudar els joves acollits a construir el seu projecte professional i a facilitar el seu accés a la formació i al treball.

L'associació posa a disposició d'aquests joves, un telefon, que estarà atès les 24h / 24: 06 31 59 69 50