Memòria històrica
Homenatge a Miquel Grau a Alacant
07/10/2014 Drets i Llibertats

El pròxim dissabte 11 de octubre a la Plaça dels Cavalls (plaça dels Estels) des de les 19.00h, el Casal "Tio Cuc" ha organitzat un acte d'homenatge a Miquel Grau, amb motiu del 37 aniversari del seu assassinat per part d'un feixista a la ciutat d'Alacant. L'acte comptarà amb parlaments, cantautors, dolçaines, tabalets, muixerangues i "el desig d’omplir els carrers per fer justícia",  una vegada finalitzat es marxarà en Cercavila cap al Casal Popular "Tio Cuc", on el grup de música Aixama amenitzarà la celebració del 3r aniversari del Casal.

37 anys sense Miquel Grau

A banda de la commemoració del tercer aniversari del Casal Popular, es vol retre homenatge a Miquel Grau per part del Casal:

La memòria ens recorda que a Miquel Grau l’assassinaren fa 37 anys mentre penjava cartells de la Diada del 9 d’octubre al País Valencià. La veritat ens diu que no fou una mort aleatòria, que a Miquel li arrabassà la vida el feixisme per ser militant del Moviment Comunista al País Valencià, per tindre anhels de llibertat. La dignitat ens empenta i ens obliga des de fa 3 anys a recordar-lo i homenatjar-lo a la Plaça dels Cavalls, el lloc des d’on aquell feixista covard va llançar el maó que posà fi a la seua joventut rebel.