Convertir i dignificar el 9N en una mobilització desbordant sense pal·liatius

Anar per feina i guanyar

Convertir i dignificar el 9N en una mobilització desbordant sense pal·liatius Exigir eleccions immediates per declarar la República Catalana Independent

 

  • Guanyar el 9N amb una participació massiva i desbordant. Hem entrat en una etapa que requereix de tots i totes nosaltres audàcia, iniciativa i acció. La gestió del dia a dia del procés a la que ens han abocat alguns partits i el Govern és decepcionant, però volem manifestar que encara tenim una arma poderosa en el 9N: la participació desbordant en un acte de mobilització popular, de democràcia i desobediència a l' Estat espanyol. Anem a votar massivament demostrant la determinació de tot un poble a superar una etapa de la nostra història, passar pàgina i engegar un procés constituent que ens porti a la independència.

  • Eleccions immediates al Parlament per declarar la independència. Tot un poble exigeix que el país faci un tomb de manera urgent. Aquest clam ens porta a exigir eleccions immediates el més aviat possible, no més tard de primers d'any perquè la situació és d'emergència nacional i social. Unes eleccions no condicionades a cap llista única -que creiem innecessària- ni a res, per escollir un nou Parlament amb una majoria que desobeeixi l'estat i faci una declaració d'independència.

  • Coincidim amb la CUP en què si es vol dignificar el 9-N, cal donar-li una sortida política, i sobretot cal alliberar-lo de les tensions que hi ha entre els partits. Considerem encertat el gest de la CUP d'abandonar les conversesentre partits, enmig  de tacticismes estèrils i començar la campanya del 9-N. I esperem que la resta de forces polítiques segueixin l'exemple. Hem de centrar-nos  a fer que el 9-N sigui una jornada de mobilització democràtica que desbordi tots els límits.

 

Sense desobediència, no hi ha independència

Ni un pas enrere!