Repressió
Citats a declarar 10 vilanovins per una concentració de rebuig a l'acte electoral del PP

El proper dimecres als jutjats i s'ha convocat una cocentració de solidaritat a les 9.30h

13/10/2014 Drets i Llibertats
Protestes contra la presència de dirigents del membres del  PP a Vilanova ila Geltrú Protestes contra la presència de dirigents del membres del PP a Vilanova ila Geltrú

Sota el lema “Jo també els hauria rebut. I ho tornaria a fer”, la Coordinadora Antirrepresiva del Garraf  ha organitzat una campanya en suport a les 10 persones de Vilanova i la Getrú acusades dels delictes de danys, desordres públics i atemptat a l’autoritat arran de les protestes davant la visita el passat 21 de maig en motiu d’un acte electoral del PP.

Aquell dia,  en motiu de la visita que el Ministre d’Hacienda Cristóbal Montoro, la presidenta del Partit Popular de Catalunya Alicia Sánchez Camacho i el candidat del PPC a les eleccions europees Santiago Fisas feien al local de Pòsit de Pescadors de Vilanova es va organitzar una protesta per a rebre la delegació del PP i manifestar el rebuig a les seves polítiques i retallades.

La visita va acabar amb les 10 persones encausades per delictes de danys, desordres públics i atemptat al’autoritat, sota aquestes acusacions han estat citats a declarar el proper dimecres.