Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Documental
Xirinacs, una lluita per la llibertat

Llibertat.cat us ofereix un recull d'imatges històriques del lluitador independentista, a qui dedicarà un documental

07/07/2014 Notícies

Llibertat.cat publica un recull d'imatges de Lluís Maria Xirinacs. L'àlbum -que podeu veure aquí- inclou fotografies personals, retalls de diaris, imatges d'actes i discursos polítics i també cartells de suport, entre altres.

Aquest recull d'imatges històriques radiografia la lluita del polític i escriptor pels drets socials i nacionals del poble català, així com les mostres de suport que va rebre al llarg de la seva vida.

El portal informatiu Llibertat.cat es troba immers en la recollida de finançament que ha de fer realitat el documental sobre la figura de Xirinacs. Un documental que recuperarà els episodis que recullen les fotografies recollides.

Fes ara la teva aportació i ajuda a fer realitat XIRINACS, el documental

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid