Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Documental
XIRINACS, projecte destacat per VilaWeb

El diari digital selecciona cada setmana un projecte de micromecenatge a Verkami

09/07/2014 Notícies

XIRINACS, el documental, ha estat seleccionat aquest dimecres projecte destacat per VilaWeb. El diari digital escull cada setmana un projecte de micromecenatge a Verkami i el destaca al seu portal, al canal Verkami.

Aquesta setmana el projecte triat ha estat el documental que impulsa Llibertat.cat i la Fundació Randa - Lluís Maria Xirinacs i que vol recollir 12.000 euros. El treball porta recollit de moment el 50% del finançament mínim requerit.

La setmana passada VilaWeb ja va informar de la posada en marxa de la campanya de micromecenatge per a finançar el documental.

VilaWeb ha destacat el projecte de Llibertat.cat amb la següent ressenya: "La recuperació de la memòria històrica de l'independentisme català és l'esforç que ve realitzant Llibertat.cat des de l'any 2006. Aquesta vegada l'entitat d'investigació cedeix el torn al lluitador Lluis Maria Xirinacs, figura clau i tot un referent del poble català durant l'època de la Transició".

Fes ara la teva aportació i ajuda a fer realitat XIRINACS, el documental

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid