Xirinacs
El documental que recupera la figura del lluitador pels drets i llibertats del poble català
Documental
Biografia interactiva de Xirinacs

Us oferim una cronologia que recull les vicissituds i lluites més destacades del polític i pensador

15/07/2014 Notícies

Del 6 d'agost del 1932 al 30 de juny del 2014. Què separen aquestes dues dates? D'una banda, el naixement del fill d'una família benestant que va acabar sent un lluitador incansable pels drets humans i l'alliberament social i nacional: Lluís Maria Xirinacs.

De l'altra, la presentació del projecte de documental sobre la seva vida que impulsa Llibertat.cat en col·laboració amb la Fundació Randa-Lluís M. Xirinacs i que realitzarà Zeba Produccions si la campanya de micromecenatge acaba amb èxit.

Llibertat.cat ha elaborat una cronologia interactiva que recull els fets i episodis que comprenen aquestes dues dates i que aplega les vicissituds i lluites més destacades de la trajectòria del polític i pensador. 

Valora
"La independència no es demana, es pren" Lluís Maria Xirinacs
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid