Catalŕ a l'escola
La CSC crida a mobilitzar-se en suport de l’escola en catalŕ i del docent balear Jaume Sastre
11/06/2014 Educació

La Confederació Sindical Catalana (CSC) crida a la seva afiliació i simpatitzants a participar de la mobilització convocada per Som Escola -entitat de la qual n’és promotora- per al pròxim dissabte, 14 de juny, a Barcelona.

Així mateix des de la CSC es vol fer extensiva la participació en aquesta jornada com a mostra de suport al company Jaume Sastre, docent balear que duu –en el moment de redactar aquestes línies- 35 dies de vaga de fam com a denúncia de les polítiques culturicides de l’executiu Bauzá.

Des de la CSC propugnem la mobilització com a una de les eines bàsiques per afrontar els reptes que tenim en l’àmbit nacional i social al conjunt dels territoris del nostre país.

La mobilització de dissabte, en forma de cercavila, té el seu lloc de trobada al Passeig de Sant Joan amb la confluència amb Gran Via de Barcelona a les 18.00 hores.

Som Escola ha disposat un lloc web al qual s’hi poden trobar formularis d’adhesió al manifest i de moció per a presentar als ajuntaments. Així mateix s’hi recull tota la informació referent a una mobilització que es preveu multitudinària.