Sanitat
El #DivendresBlanc atura 8 CAP i hospitals de Ponent per rebutjar el consorci sanitari

Inici de les 38 mobilitzacions que faran un #JunyBlanc

16/06/2014 Salut

Les concentracions dels divendres es fan regulars i un nou divendres usuaris i treballadors han sortit a les portes de CAP i hospitals de Ponent per demanar la paral·lització del nou ens sanitari que el Govern vol imposar a les nostres comarques". Divendres vinent Cervera es sumarà a la iniciativa, segons informa la Marea Blanca

Durant les concentracions s'han recollit signatures que es sumaran a les 21.202 recollides. És una de les mobilitzacions de #JunyBlanc, durant el qual estan tenint lloc a Ponent i Pirineu noves 38 mobilitzacions, xerrades, casserolade... incloent l'acte central d'entrega de signatures el 25.

Aquesta setmana vinent continua el #JunyBlanc amb una xerrada a Alpicat, les convocatòries setmanals de Balaguer i Lleida i un nou #DivendresBlanc. A les 11h del divendres  a l'Arnau de Vilanova per denunciar el tancament de llits.

Clam a Tàrrega contra l'ens sanitari

Més de 150 persones es van aplegar a la plaça Major de Tàrrega en una casserolada. Els concentrats, convocats per la Marea blanca, van signar per aturar el consorci, endur-se llençols blancs pels balcons i escoltar les paraules de membres de la Marea Blanca. A més, les cassoles han estat protagonistes. Finalment, i sota l'amenaça de pluja constant, es va llegir el manifest i es va animar a assistir al lliurament de signatures del proper 25 de juny a Lleida.