Sanitat
Més de tres mil signatures per aturar el consorci sanitari de Ponent
02/05/2014 Salut

La Marea Blanca de Lleida ha recollit més de 3.000 signatures que demanenla paral·lització del consorci sanitari. Durant el mes de maig volen recollir-ne moltes més i fan una crida a participar de les taules que volen muntar durant els dies festius.

Demà participarà en la 2a trobada per la cultura i la revolta popular a Bellpuig. Entre molts actes, a les 16h tindrà lloc una assemblea de les lluites socials a Ponent.

"Les comissions per debatre el consorci són una farsa"

La setmana passada el Consell territorial de Salut de la Regió Sanitària de Lleida va crear grups de treball per debatre el consorci (universitats, professionals, associacions de pacients i sindicats). Segons la Marea Blanca, és un procés fet a mida per validar el consorci i exigeixen que la postura d’oposició al consorci i la plena integralitat de l’ICS hi sigui present, en igualtat.

Properes mobilitzacions

Concentracions del 9 de maig als CAP: Pirineu a les 20h, resta de CAP a les 10h del matí i 18h i Hospitals: 10:30h; 7a casserolada i assemblea dimecres 7 de maig a les 17h a Ricard Vinyes i cada dimecres a les 9h al CAP de Balaguer. També cada dijous hi ha concentracions al CAP de Tàrrega a les 8h.