REPRESSIÓ-CATALANOFŇBIA
Nova agressió policial durant una final de la Copa del Rei

Dimecres passat a València un aficionat del F.C. Barcelona va ser agredit per 8 agents de la policia nacional espanyola al crit de “Te vas a enterar catalán de mierda”. A la final de la Copa del Rei de fa un parell d’anys ja va ser agredit un altre aficionat català per portar una estelada.

18/04/2014 Drets i Llibertats
Segons informen diversos mitjans de comunicació, dimecres passat Rafael Martín,  un aficionat del F.C. Barcelona que havia anat a la final de la Copa del Rei a València, va ser agredit per 8 agents de la policia nacional espanyola al crit de “Te vas a enterar catalán de mierda”. Martín té un hematoma a l’ull i cops a les lumbars i un informe mèdic diu que les lesions són fruit d’una agressió. Martín sospita que l'agressió va ser pel fet que portava una estelada. Dimecres es van detenir 5 persones més a Mestalla, la majoria seguidors culers (per resistència a l’autoritat), en canvi no hi ha cap detenció ni acta aixecada per portar objectes ni símbols prohibits dels seguidors del Madrid, malgrat que hi havia una bandera nazi a la fan zone del Madrid i també a l’estadi de Mestalla (a més a més de nombroses banderes espanyoles franquistes). Davant d'aquests fets a les últimes hores ha augmentat l'activitat  del hashtag #FernandezDiazDimissió.

A la final de la Copa del Rei de fa un parell d’anys ja va ser agredit un altre aficionat català per portar una estelada. En aquella ocasió la policia imputava al seguidor del Barça (Jordi Mascort) tres càrrecs; resistència a l'autoritat, agressió a l'autoritat i injúries a la corona, a més de reclamar-li una multa de 6.000 euros i la prohibició, durant dos anys, d'entrar a cap recinte esportiu "per incitació a l'odi". Mascort va acabar fent una campanya de micromecenatge per poder pagar les despeses judicials del seu cas.