CUP GIRONA
La CUP fa una crida a la mobilització a Girona en motiu del 8 de març

La formació organitza una conferència el dia 13 al Casal independentista El Forn amb el títol "Dona i salut sota l'ombra del patriarcat"

06/03/2014 Drets i Llibertats
Un any més la CUP de Girona s'ha implicat en els actes reivindicatius que s'organitzen a la ciutat en motiu del 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Així, la formació ha fet una crida a la ciutadania a participar en la manifestació que s'ha convocat per aquest dissabte per part de la 'Comissió Unitària 8 de Març', que sortirà a les 12h des de les escales de la Catedral sota el lema 'Nosaltres parim, nosaltres decidim'.

Igualment, la comissió d'educació i cohesió social de la CUP ha organitzat una xerrada-debat amb el títol 'Dona i salut sota l'ombra del patriarcat', que se celebrarà el proper dijous 13 de març al Casal independentista El Forn. L'acte, que començarà a les 19.30h, comptarà amb les intervencions de la llevadora Anna Sanés i la metgessa Maite Serrando.

Durant aquesta setmana la CUP de Girona ha repartit centenars de fulls informatius als CAPs i altres centres d'activitat per difondre les conseqüències negatives del patriarcat en la salut femenina.