NoalaMAT
Santa Coloma de Farners a les fosques durant 15 minuts en contra de la MAT

Aquest dissabte s'ha encetat una ronda d’apagades de l’enllumenat públic amb el lema “Apaguem el monopoli elèctric i encenem la consciència col·lectiva”

11/01/2014 Territori
?Apaguem el monopoli elèctric i encenem la consciència col·lectiva? ?Apaguem el monopoli elèctric i encenem la consciència col·lectiva?

Cap a les 19.30h., la plaça de la Pau de Santa Coloma de Farners ha aplegat famílies amb nens i nenes que han participat de l'encesa i de l'apagada de les espelmes. S'ha llegit un manifest on s'exposaven els motius del rebuig a la MAT i el reclam a les administracions catalana i de l'Estat a que escoltin el crit d'auxili del poble davant d'aquesta agressió. A l'acte també hi ha assistit l'acalde i regidors de l'Ajuntament de Santa Coloma.

El moment més emotiu ha esta quan s'ha tancat tot l'enllument públic i s'ha fet una crida als veïns de sumar-se a "apagar el monopoli elèctric" tancant per 15 minuts els llums de casa seva.

La propera activitat d'apagada serà el dia 18 de gener a la plaça Farners a les 19:30 h i hi haurà concert, projeccció d'imatges sobre la torres de fusta i d'altres activitats.

Per acabar us recordem que demà hi ha la caminada contra la MAT que tindrà lloc a Farners.