Docents en LLuita
La lluita dels docents incideix en les festes de Sant Antoni a Pollença

Els quatre col·legis públics del municipi han acordat no participar en la tradicional Sortida a Sa Llebre

14/01/2014 Cultura

El claustre de professors dels quatre col·legis públics de sa Pobla ha decidit no participar en la tradicional Sortida a sa Llebre, activitat que organitza l'Ajuntament i que es duu a terme el 16 de gener al matí dins del marc de les festes de Sant Antoni.

Els docents asseguren que aquesta decisió no és política, en tot cas és educativa. Manifesten que han demanat en moltes ocasions la intervenció de l'alcalde sobre el conflicte i no els ha tingut en compte.

El dia de la sortida, els col·legis programaran altres activitats santantonianes: rebran la visita dels dimonis, faran foguerons i gloses.. La decisió es comunicarà avui als pares a través d'una circular.

Per la seva banda, l'Ajuntament manté programada la sortida, en la qual sí que participarà l'escola concertada de Sant Francesc. També podran anar-hi estudiants de les escoles públiques acompanyats dels seus pares, si ho desitgen. La cita és a les 9.30 a la plaça. “Lament que es mescli tradició i política”, va lamentar el batle, Biel Serra, al coniexer la desició de les escoles.