Crítica
Un vídeo sobre la consulta per promocionar un sopar de Nadal a Tarragona

Un vídeo que s'incia amb humor sobre la pregunta de la consulta promociona el sopar de Nadal que organitzen el Casal Popular Sageta de Foc el per al 27 de desembre

14/12/2013 Cultura

Amb molta rapidesa, només un dia després de l'anunci del dia i la pregunta de la consulta sobre la independència (que els organitzadors denominen "sobre el futur estatus polític de Catalunya") el Casal Popular Sageta de Foc ha portat a terme el seu particular vídeo sobre l'esdeveniment. Es tracta, en realitat, del vídeo de promoció del Sopar de Nadal que tindrà lloc el 27 de desembre al local de la Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

El vídeo del Casal Popular Sageta de Foc té com a tema el poema "Nadal" de Joan Salvat-Papasseit, amb un versió cantada per Ovidi Montllor, i que reciten diversos membres del Casal que hi apareixen. El poema, de reminiscències cristianes, conté una crítica a les injustícies socials que es donen al Nadal, sobre les diferències entre els que poden celebrar el Nadal amb abundància i els desposseits, i la pobresa ètica dels que poden gaudir d'aquesta abundància material.

Al vídeo del casal tarragoní, entitat amb més de 8 anys de vida, està adreçat a qui vulgui a afegir-se al sopar del dia 27. En aquest sopar s'hi podrà "degustar la tradicional sopa de galets amb carn d'olla, fricandó de vedella amb moixernons, torrons, polvorons i dolços nadalencs, o si no hi haurà opció vegetariana."

Els organitzadors anuncien que els diners recaptats aniran per a finançar el canvi de local que properament el Casal durà a terme.