Transport públic
Gent de Gramenet es mobilitza contra l'augment del preu de transport públic
30/12/2013 Drets i Llibertats
Concentració avui, a les 19h, a la plaça de la Vila de Gramenet Concentració avui, a les 19h, a la plaça de la Vila de Gramenet

Gent de Gramenet convoca una concentració avui, a les 19h, a la plaça de la Vila amb coordinació amb altres convocatòries de barris de Barcelona com Nou Barris per exigir  la retirada immediata de pujada anunciada i reclamar un veritable transport públic i gratuït.

La formació considera que els veïns i veïnes de Gramenet també s'han de mobilitzar, ja que "va sent hora de dir que la paciència popular té un límit. Amb consignes clares, si ataquen els nostres drets hem de respondre i, quan calgui, desobeïr les injustícies".

Assenyala els culpables d'aquests augments: "Governs locals o administracions supramunicipals. Els Ajuntaments de l'Àrea Metroplitana tenen representants als organismes que aproven aquestes mesures, també el de Santa Coloma de Gramenet. [Veure organigrama de l'Autoritat Metropolitana de Transport (ATM) i de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB)]".

Recordem que Juan Valenzuela va iniciar una vaga de fam el dia de Nadal davant de l'Ajuntament de Badia amb un ampli suport entre els veïns del municipi, segons el vaguista.