Homenatge
Presentació de "Llavors de Llibertat" a Girona

Ahir divendres 15 de novembre a les 20h al Casal Independentista El Forn es va fer la presentació a Girona del documental "Llavors de llibertat. Cala i la generació oblidada"

16/11/2013 Harmonies de lluita

Ahir divendres 15 de novembre a les 20h al Casal Independentista El Forn es va fer la presentació a Girona del documental "Llavors de llibertat. Cala i la generació oblidada", amb la presència de Dolors Serra (companya d'en Cala i militant independentista), Pere-Iu Baron (militant independentista nord-català) i David Andreu (realitzador del documental).

Després de la projecció hi hagué un petit debat sobre diferents aspectes relacionats amb el documental; es va remarcar la visió de Països Catalans que transmet (el film dóna tanta importància al Principat com a la Catalunya Nord) o la possibilitat que en el futur s'emetés per televisions locals o altres mitjans de comunicació. Finalment, alguns dels assistents a la projecció van remarcar la importància d'aquest tipus de documents per fer conèixer la història de l'independentisme a les generacions més joves.