12-0: res a celebrar
Un miler de persones es manifesten al barri de Sants de Barcelona contra el feixisme

Tot i la prohibició de la concentració "ultra", el veïnat manté la mobilització dissabte a les 8h a Plaça de Sants.

11/10/2013 Drets i Llibertats

Sota el lema, "Feixisme, ni a Sants ni enlloc" , gairebé un miler de persones es van concentrar ahir a la nit a la Plaça de Sants per protestar contra la manifestació que han organitzats grups d'extrema dreta espanyols el proper dissabte 12 d'Octubre a la mateixa plaça. Interior va prohibir  la part el recorregut que passava pels carrers de Sants, concretament el tram que anava des de la plaça de Sants fins la plaça d'Espanya i per contra, va autoritzar el que anirà des de la plaça d'Espanya fins a Montjuïc. Tot i la prohibició, el veïnat manté la mobilització dissabte a les 8h a Plaça de Sants.

Mobilitzacions antifeixistes el 12-0

A més a més, a 12.00 h, a la plaça Universitat, la Plataforma Antifeixista ha convocat una concentració. L'acte s'inclou dins d'unes jornades antifeixistes d'abast europeu, que també sota el lema '12-O: Res a celebrar' començaran aquest divendres a Can Batlló, a Sants. A partir de les 17.30 h s'han previst els parlaments de representants de l'Antifaschistische Aktion Berlin, la Coordinadora Antifeixista de Madrid, Varsòvia Antifa i de l'escriptor i militant antifeixista rus Petr Silaev. L'acte no s'ha comunicat oficialment a la conselleria d'Interior.

17.00 h, plaça Sant Jaume. Concentració antifeixista i de protesta contra el "genocidi als pobles indígenes d'Amèrica". La convoca la Federació d'Entitats Llatinoamericanes.

La Plataforma 12 d'Octubre, Res a Celebrar ha convocat públicament una concentració a la plaça Sant Jaume a les 19 hores.

A Girona, al migdia a Parc Domeny, es farà una concentració per una declaració unilateral d'independència per aclamació popular. Hi ha activitats previstes de 12 a 20 hores.

Tarragona, a la Rambla Nova de Tarragona, hi haurà una concentració antifeixista convocada per l'Esquerra Independentista (Arran, SEPC, Alerta Splidària, Endavant, CUP...), el sindicat CGT, Revolta Global i Co.Bas, entre d'altres col·lectius.