Solidaritat
Nova mobilització a Reus en suport amb els docents en vaga

Durant la concentració es van recollir diners per a la caixa de resistència dels docents. es va fer fet a través de guardioles, així com també, amb la venda de samarretes verdes (símbol de la vaga)

04/10/2013 Educació

Ahir al vespre, unes 150 reusencs i reusenques es van concentrar a la porta de l’Ajuntament de la capital del Baix Camp, per tal de mostrar la seva solidaritat amb el professorat de les Illes en vaga indefinida, segons informa Pobleviu.cat

La segona convocatòria que es realitza a la ciutat, organitzada per l’ANC, Arran, Casal Despertaferro, CGT, CUP, Òmnium Cultural i SEPC, va ser presidida per una pancarta amb el lema “La vostra vaga, la nostra dignitat!”.

A més, durant la concentració es van recollir diners per a la caixa de resistència dels docents. es va fer fet a través de guardioles, així com també, amb la venda de samarretes verdes (símbol de la vaga). A més, a la ciutat de Reus, també es poden comprar butlletes per al sorteig d’una panera solidària que promou Som PPCC, valorada amb més de 3.000 €. Els punts de venda són: BataBat, Llibreria Gaudí i Taverna Despertaferro.

En breu hi haurà noves convocatòries, ja sigui a mode de concentracions, com també de xerrades divulgatives sobre la lluita del professorat a les Illes.