RETALLADES
La Consellera d'Ensenyament anuncia la "integració" de dues escoles de Mataró

La Consellera d’Ensenyament ha fet l'anunci sense diàleg ni consens amb les comunitats educatives de les dues escoles afectades i després d'un pregunta de la CUP al Parlament de Catalunya

08/05/2013 Educació

La CUP de Mataró informa mitjançant la seva web que “en un pregunta al Parlament de Catalunya presentada per la CUP sobre la construcció del nou centre escolar de l’Angeleta Ferrer, la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau i Oliver ha respost per escrit i publicat al BOPC que “En la darrera reunió de 6 de febrer de 2013, el director general de Centres Públics i l’alcalde de Mataró van acordar que la solució més adient és rehabilitar la fàbrica de paper de Can Fàbregas per ubicar la nova escola Angeleta Ferrer de Mataró. Es proposa un centre de 2 línies per integrar, també, l’Escola Coromines. És una actuació urgent que s’hauria de fer el més aviat possible. Les obres s’iniciaran en funció de la disponibilitat pressupostària del Govern de la Generalitat de Catalunya.”.

La candidatura independentista denuncia “aquesta política de fets consumats que perjudica l'escola pública a Mataró. Sobretot, perquè tots aquests processos s'han decidit sense el consentiment de cap de les parts implicades. L’ensenyament públic és el que pot garantir un ensenyament de qualitat i per a tothom. No ens el podem deixar esguerrar d’aquesta manera.”.