Repressió
Demanen 7 anys de presó per a un garrotxí per la vaga del 29-M

El garrotxí Genís Martín serà jutjat el 14 de juny per desordres públics a la vaga general de l'any passat.  Alerta Solidària i Arran han convocat una concentració de suport

22/05/2013 Drets i Llibertats

El militant d’Arran de les Corts de Barcelona i de la CUP de la Garrotxa, Genís Martín, serà jutjat, acusat de desordres públics i "danys continuats en el mobiliari urbà i alteració de la via pública", juntament amb altres persones veïnes del barri de Les Corts. El fiscal els demana penes de cinc a set anys de presó i a 5.000 euros de multa. Aquestes persones van ser detingudes el passat 29 de maig de 2012 després que es tallés la circulació al carrer Numància de Barcelona, durant la jornada de vaga del 29-M.

Campanya de suport i denuncia

Fa dues setmanes la CUP del districte de les Corts de Barcelona va organitzar juntament amb el grup de suport amb els detinguts un vermut solidari i antirepressiu.

La campanya  per demanar l’absolució del jove garrotxí es va iniciar per denunciar que no hi ha proves del delicte i perquè el grup de suport consideren que "les peticions de penes són exagerades."

En el marc d'aquesta campanya Alerta Solidària i Arran convoquem un concentració de suport als 6 encausats a les portes dels jutjats de Barcelona. També han anunciat que aviat es donaran a conèixer les noves convocatòries en el marc d'aquesta campanya de solidaritat.