Cultura Popular
Comença "Identi'CAT", trobada de la catalanitat a Catalunya Nord

Del 29 de maig al 2 de juny, de Bao a Bao passant pel Soler i Sant Feliu d'Amunt podreu descobrir moltes vessants de la cultura i de la identitat catalanes.

30/05/2013 Cultura
Cartel de l'Identi'CAT 2013 Cartel de l'Identi'CAT 2013

Ahir al vespre, amb la presentació d'un llibret amb les regles de jocs de cartes catalanes va començar a Bao una nova edició d'Identi'CAT, la festa de la catalanitat de Catalunya Nord. La novetat d'enguany és que la festa s'escampa arreu del Riberal, és a dir, també hi hauran activitats al Soler i Sant Feliu d'Amunt. El actes (veure el programa) s'allargaran fins diumenge

Identi'CAT és una mostra de cultura popular amb teatre, cants, concerts, castells, correfocs, jocs de bitlles, jocs de cartes, ball de bastons, ball de gegants... i una ballada de sardanes. No mancarà el caràcter reivindicatiu de la festa amb una xerrada sobre dissabte sobre "el català i els mitjans de comunicació a Catalunya Nord" amb la participació de Pere Manzanares per Ràdio Arrels, Sebastià Girard periodista a France3, Pere Codonyan o Thierry Masdéu de la delegació de TV3 a Perpinyà, el diari l'Indépendant i la Radio Bleu Roussillon.