Barcelona World!
Endavant titlla el govern de "mafiós" i de menysprear el territori

"la identitat de la gent del Camp, ni els preocupa el més mínim, ni la consideren rendible en la seva idea de turisme on el territori no és l’atractiu"

10/09/2012 Territori
Indret on s'ubicaria Barcelona World Indret on s'ubicaria Barcelona World

Endavant (OSAN) del Tarragonès manifesta en un comunicat el seu total rebuig a Barcelona World!, tot denunciant la política mafiosa i inepta d’un Govern, que després de regalar els recursos públics i demanar els diners que hi ha perdut al govern espanyol, vol articular la seva gran obra licitant un complex de sis parcs temàtics a la vora de la nostra ciutat, en uns terrenys propietat de La Caixa amb una inversió del grup Veremonte, propietat de l’empresari Enrique Bañuelos.

La formació es pregunta  si “20.000 llocs de treball” repercutirà positivament sobre la població del Camp o només repartirà les misèries del complex generant un efecte crida que engrandirà encara més les nostres viles i ciutats, deixant a l’atur un gran nombre de població cada vegada que les circumstàncies de la producció ho aconsellin. "Tenint en compte l'aplicació de l'última Reforma Laboral aquests 20.000 llocs de treball són 20.000 llicències de descarada explotació", apunta Endavant.

Menyspreu al territori

Segons la formació,  el "govern mafiós", demostra també amb la denominació de Barcelona World novament la seva idea de vertebrar el territori com una gran àrea metropolitana d’una capital de la qual la resta de territoris serviran d’apèndix, tocant-nos al Camp ser alhora un abocador i una ubicació d’un turisme despersonalitzat, carregat de joc i apologies al capitalisme.

Així, Endavant assenyala que "aquesta màfia que ens governa reitera, com ja va fer amb Port Aventura, que la identitat de la gent del Camp, ni els preocupa el més mínim, ni la consideren rendible en la seva idea de turisme on el territori no és l’atractiu, sinó que es transforma en el que convingui per ser-ho amb la complicitat d’uns polítics locals sense idees per valoritzar el territori.

Organitzar-se per plantar cara

En el comunicat, la formació reitera  el seu compromís a combatre "el paràsit que tenim instal·lat al nostre país que duu per nom La Caixa". Entitat, segons indica Endavant "ha estafat els i les treballadores catalanes amb les participacions preferents, que els desnona sense miraments i que ens cobra per passar per camins al més pur estil bandoler, fent-ho amb els tractes preferents que li atorga el Govern, no pot continuar lucrant-se amb la nostra complicitat. Per això diuen que continuen  la crida al boicot a l’entitat iniciada amb la Campanya “La Caixa. Robem”.
Catalans.

En aquest punt, Endavant puntualitza que cal que ens organitzar-se, que "creem plataformes, que sortim al
carrer, que fem el que sigui per aturar aquest projecte de la burgesia catalana, que res té a veure amb les ja greus necessitats del poble treballador català."