Repressió 29-M
Tarragona reivindica la llibertat de la Laura Gómez

"Que no quedi cap dubte, seguirem sortint al carrer i protestant igual que van fer els nostres avis, per defensar la llibertat i una societat més justa, seguirem lluitant contra les injustícies"

16/05/2012 Drets i Llibertats

Més de setanta persones s’han concentrat aquest vespre a Tarragona, davant l’Estàtua dels Despullats, per reclamar la llibertat de Laura Gómez, secretària d’organització de la CGT. La sindicalista va ser empresonada arran dels fets de la Vaga General del 29 de març, en què hauria participat en una crema simbòlica davant l’edifici de la Borsa de Barcelona.

En el manifest llegit s’hi esmentava l’increment de la repressió patida pels moviments socials aquests darrers mesos, sobretot per part del govern de la Generalitat de Catalunya, així com la solidaritat amb l’empresonada segon informa PobleViu.cat.

Recordem que el 25 d’abril la Jutgessa del Jutjat d’Instrucció núm. 23 de Barcelona va decretar presó sense fiança per a la Secretària d’Organització de la CGT-Barcelona amb els càrrecs d’incendi i subsidiàriament de danys, coaccions, delicte de desordres públics i delicte contra els drets fonamentals.