Suport a l'Isma i en Dani
Benvolguts lectors dels diaris de Catalunya,

Ens posem en contacte amb vosaltres per expressar la nostra inquietud envers la situació que pateixen els nostres companys d'estudis i amics Ismael Benito i Daniel Ayyash, que es troben en presó preventiva des de divendres en conseqüència dels fets del 29-M.

Volem posar de manifest que tant l'Isma com en Dani són estudiants corrents del Grau de Física, que assisteixen habitualment a totes les classes, i que hi posen gran esforç i dedicació per assolir uns objectius docents que no són senzills. Són dos nois excel·lents en el tracte personal, sense cap prejudici amb les persones que els envolten (ja sigui per motius polítics, culturals o altres diversos) i molt implicats en el món universitari a l'hora d'organitzar qualsevol tipus d'activitat cultural.

Coneixent els dos companys volem fer saber que no responen al perfil d’anti-sistema radical de cap de les maneres i demanem que prevaleixi la presumpció d’innocencia a l’espera d’un judici just i regular. L’Isma i en Dani van ser detinguts al migdia pels voltants de l’Illa Diagonal i demanem que no se’ls tracti com a caps de turc per tot el que va succeïr durant la jornada de vaga del passat dijous 29 de Març.

Per últim volem remarcar que som un grup sense cap afiliació política en concret, simplement persones que coneixem i hem tractat amb l'Isma i en Dani. Amb aquesta carta no volem adoctrinar ni influir en el que ha de pensar ningú, simplement volem que es tinguin en compte les nostres sensacions abans de generar una opinió completa sobre els fets.