Repressió 29-M
La COS condemna "la terrible campanya repressiva" del 29-M

"Els propers mesos la lluita s'intensificarà, també la repressió", alerta el sindicat

02/04/2012 Drets i Llibertats
La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha condemnat "la brutal actuació policial" i "la terrible campanya repressiva patida per tot un seguit d’activistes arreu dels Països Catalans arran de les mobilitzacions i accions de la passada vaga general del 29-M".

Segons explica, l'actuació policial es va traduir en "càrregues indiscriminades i pilotes de goma; dotzenes de detencions; quatre companys empresonats de forma “preventiva”", i també, afirma, en el "robatori de material de propaganda i informació per part de la policia; les identificacions continuades; l’impediment de la normal actuació dels piquets informatius, etc".

En aquest sentit, el sindicat mostra la seva solidaritat envers les persones "que han patit detencions, pallisses, o retencions irregulars i identificacions" i mostra la seva preocupació pels empresonats preventivament i els ferits. En aquest context adverteix que en "els propers mesos la lluita s'intensificarà, també la repressió", de manera que "necessitem reforçar la unitat d'acció i la solidaritat com eines imprescindibles per assolir un bon grau d'èxit en les futures mobilitzacions".