Repressió 29-M
Un detingut a la concentració de suport de Tarragona

Aquesta tarda s'ha celebrat una protesta per condemnar la detenció de sis tarragonins durant la vaga general

30/03/2012 Drets i Llibertats
Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona a Tarragona en la concentració de suport als sis tarragonins que van ser detinguts durant la vaga general. Segons ha confirmat Alerta Solidŕria, la detenció s'ha produďt aquest divendres a la tarda quan desenes de persones han condemnat la repressió policial de dijous a la ciutat de Tarragona. Ha estat en una concentració que s'ha celebrat a les sis de la tarda als Despullats.

Els Mossos d'Esquadra han detingut una persona més després de dissoldre la segona concentració de la tarda. Segons Pobleviu.cat, la persona detinguda és una militant coneguda en els moviments populars de la ciutat. 

Dels sis detinguts dijous a Tarragona, dos menors d'edat han sortit en llibertat. La concentració ha comptat amb la presčncia dels pares dels dos menors, que s’han dirigit als mitjans de comunicació per tal de fer saber el cas dels seus fills. Alguns participants a la protesta han decidit dirigir-se a la comissaria de Camp clar, on hi ha retinguts la resta de persones. Allŕ, s’han cridat “Menys policia, més educació” i s'ha demanat l'alliberament dels detinguts.