29-M
Estudiants de la UAB preparen la vaga general

Estudiants de la Universitat Aut˛noma de Barcelona (UAB) han dormit aquest dilluns a les facultats de Lletres i de Comunicaciˇ com protesta contra les retallades aprovades per la universitat i l'augment del preu de les matriculacions, segons el SEPC

20/03/2012 Drets i Llibertats
Estudiants de la UAB preparen la vaga General Estudiants de la UAB preparen la vaga General | Autor: Arxiu
Aquest matÝ, un grup d'estudiants de la Universitat Aut˛noma de Barcelona ha intervingut les classes de la Facultat de Lletres i ha ocupat l'aula magna de la Facultat de CiŔncies de la Comunicaciˇ com a primers actes de protesta de cara a la vaga del proper dia 29 de marš.

Arreu del campus els alumnes han participat en la protesta tenen previst romandre fins al 29 de marš, coincidint amb la convocat˛ria de vaga general.
Com a alternativa a les classes, els protestants han programat diverses activitats com conferŔncies i debats en la mateixa facultat, on aquesta nit han dormit una cinquantena de persones.

L'objectiu Ús reclamar que la degana es declari "insubmisa" davant de les retallades i expressar el seu rebuig als acomiadats de personal de la universitat i a l'augment de les taxes universitÓries.