#primaverareus
Actes a Reus per denunciar les privatitzacions i les retallades del sector públic

Sota el lema "No tinguem por, plantem cara #primaverareus" per denunciar les persones que estan duent a terme les privatitzacions del sector públic a Catalunya.

15/03/2012 Drets i Llibertats
En motiu de la celebració del congrés nacional de Convergència Democràtica de Catalunya que es celebrarà a Reus els propers dies 23, 24 i 25 de març, l’Assemblea Popular de Reus convoca un seguit d’actes els mateixos dies del congrés per assenyalar i denunciar les persones que estan duent a terme les privatitzacions del sector públic a Catalunya, segons informa Pobleviu.cat

I fan una crida al conjunt de dels i les treballadores de Catalunya, als moviments socials, als sindicats alternatius i combatius, als col·lectius i organitzacions de l’esquerra anticapitalista, vagin a donar suport a les mobilitzacions que es duguin a terme a Reus i a participar-hi. Tots els actes tindran lloc a la plaça Mercadal de Reus.

Programa

dimecres 21 de març: Comença la Primavera!

Convocatòria de rodes de premsa arreu del territori davant les seus de convergència Democràtica de Catalunya per donar a conèixer el rebuig cap a les seves privatitzacions i difondre la convocatòria del contracongrés


divendres 23 març : Alliberem la plaça!

   * 16h. Acampada a la Plaça Mercadal
   * 19h. Cercavila pels carrers del centre de Reus
   * 20.30h. Assemblea popular a la Plaça Mercadal
   * 22.00h. Sopar popular


dissabte 24 març: Les alternatives al capitalisme

   * 11h. Taula rodona amb activistes de diversos col·lectius: David Fernàndez (setmanari Directa), Manolo Tomas (Plataforma en Defensa de l’Ebre), Félix Rodrigo Mora (filòsof, escriptor i activista social vinculat al 15M), un membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa, un membre de la Cooperativa Integral Catalana,…..
   * 14h. Dinar popular
   * 16.30h. Manifestació. Sortida de la plaça Mercadal  i finaltza al Tecnoparc, amb la intervenció de diversos activistes sindicals i socials.
   * 21.30h. Sopar popular
   * 22.00h Concertsamb: Xavi Sarrià, Dj Pantoja, Nomada Lagana i altres…
 

diumenge 25 març:

   * 10h. Assemblea
   * 11h. Concentració