Corrupció
Els treballadors de RTVV exigeixen la dimissió dels directius

Critiquen la compra de tres reportatges "per un preu 150 vegades més car que el seu cost real de mercat", quan estan a les portes d'un ER0 que pot afectar a centenars de treballadors

02/02/2012 Comunicació
Aquest dijous, centenars de treballadors de RTVV s’han concentrat al centre de producció de Burjassot per protestar contra l’ERO i les retallades.

Durant la concentració, desenes de treballadors han pujat a la tercera planta de l’edifici, on té el despatx el cap d’antena, al crit de “Quintela, torna la pela”, en protesta per les informacions dels darrers dies.

A més, també han demanat la dimissió del director general, José López Jaraba. Segons Intersindical a RTVV, els fets demostren que l’ens no està arruïnat, sinó que ha estat “saquejat”.

Canal 9 va pagar més de 630.000 euros per 3 reportatges ja emesos per Intereconomia

Després que diversos mitjans de comunicació han revelat que Canal 9 va pagar més de 630.000 euros a una empresa vinculada al nou director d’antena, Fernando Lazaro Quintela, per 3 reportatges ja emesos per Intereconomia, els centenars de treballadors concentrats han exigit la dimissió de Quintela i del director general, José López Jaraba.

Una exigència que s’ha traslladat a totes les instal•lacions de Canal 9 i ha desembocat en una concentració a la porta del despatx de Quintela, on s’ha reclamat el seu cessament immediat i la devolució dels diners.