Música
L'actor Joan Lluís Bozzo dirigirà el nou videoclip de Brams

Diversos indrets del Lluçanès i el Berguedà acolliran en els propers dies el rodatge del clip, que estarà protagonitzat pels també coneguts actors Biel Duran i Marc Pujol

22/01/2012 Cultura
L'actor Joan Lluís Bozzo, conegut en televisió pel seu paper a La memòria dels cargols o Oh! Europa, dirigirà el videoclip de la cançó Un secret que t'havia de dir de Brams; un tema inclòs al seu darrer àlbum, Oferta de diàleg.

Diversos indrets del Lluçanès i el Berguedà acolliran en els propers dies el rodatge del clip, que estarà protagonitzat pels també coneguts actors Biel Duran i Marc Pujol.

Un secret que t'havia de dir és una cançó escrita per Francesc Ribera "Titot" i musicada per Xevi Vila que reprodueix una història real situada a la guerra dels Balcans dels anys noranta.

El grup berguedà està treballant també en una gira per diversos teatres del país que es durà a terme durant els mesos de maig i juny d'aquest any. Brams prepara l'espectacle amb la Banda de l'Escola Municipal de Música de Berga, una formació composta per una quarantena d'instuments de vent i percussió. La gira es desenvoluparà paral·lelament a l'habitual gira per places i pavellons.