Novel·la
El debut literari de Lluís Llach

Després d'abandonar els escenaris Llach s'ha implicat en l'Assemblea Nacional Catalana

23/11/2011 Cultura
Després de deixar la música i endinsar-se al món dels vins amb el Celler Vall-Llach de Porrera, el cantautor emprèn ara un projecte editorial. Segons ha informat aquest dimecres l'ACN, el cantautor de Verges ha estat escrivint els últims anys una novel·la que es publicarà properament sota el segell d'Empúries, de Grup 62.

Després de la seva retirada dels escenaris el març del 2007, el cantant de Verges ha estat treballant en la redacció de la seva primera obra literària, de la que queda acabar de tancar serrells com el títol, que encara no s'ha fet públic. Des que va abandonar els escenaris, Llach s'ha centrat amb el negoci del vi i ha col·laborat també amb l'Assemblea Nacional Catalana, essent-ne un dels personatges destacats. El passat mes d'abril va participar públicament a la presentació de la Conferència Nacional per l'Estat Propi.

D'altra banda, també es va implicar en la campanya a favor de TV3 al País Valencià, arribant fins i tot a trencar per un dia el seu silenci musical oferint un concert.

El cantant de Verges va decidir acabar la seva carrera el 24 de març del 2007 amb dos concerts Verges que van aplegar fins a 10.000 persones.