Milers de persones es manifesten a Tortosa contra les retallades sanitàries

Més de 4.000 persones segons la Plataforma d’usuaris de la sanitat pública de les Terres de l’Ebre i unes 2.000 segons diversos mitjans de comunicació s'han manifestat aquest migdia a Tortosa  per una Sanitat Pública Digna a les Terres de l'Ebre.
 
La Plataforma ha valorat positivament la mobilització i ha anunciat que continuaran  treballant perquè aquestes demandes es facin efectives, per mantenir informats als usuaris, "per evitar els enganys, i l'espoli que pateix el nostre territori, de manera profunda i per aconseguir millores vitals per a les persones del nostre territori en matèria de salut". 
 

30/10/2011 21:39 Drets i Llibertats
També ha demanat als polítics, tant locals com autonòmics,  que prenguin nota i no continuen ignorant les demandes dels Ebrencs, "això comença ara. Som la gent de l'Ebre. La Sanitat no es Toca" remarca la Plataforma.
 
La mobilització ha sortit poc després de les dotze del migdia de la plaça del Carrilet, davant del CAP del Temple de Tortosa, i ha recorregut l'avinguda de la Generalitat fins a l'alçada del Mercat municipal. Un cop allí, el periodista i cantant de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Artur Gaya, ha estat l'encarregat de llegir el manifest.
 
Per saber-ne més: