Llibertat.cat celebrarà el seu 5è aniversari al Casal de Sants

Llibertat.cat celebrarà el proper 19 de novembre els seus cinc anys d'existència com a portal d'informació i altaveu de l'Esquerra Independentista a la xarxa. 
 
Ho farà amb un acte al Casal Independentista de Sants Jaume Compte en què, entre altres activitats, s'abordarà el paper dels mitjans en el procés independentista amb la xerrada "Construcció nacional a través dels mitjans de comunicació". En la tertúlia hi intervindran Vicent Partal, director de VilaWeb; Miquel Almirall, membre de Contrastant; Roger Palà, membre del consell de redacció de Mèdia.cat; Xavi Roijals, membre d'Enfocant.net, i Laia Altarriba, membre de L'Accent. Apunta't a l'esdeveniment del Facebook i utilitza l'etiqueta de Twitter #llibertat5anys.

21/10/2011 08:00 El Davantal

 

cartell5anysllibertat-web

L'acte començarà a les set de la tarda amb la xerrada i continuarà amb el Lliurament de premis Llibertat.cat; uns guardons que volen reconèixer la tasca de persones o col·lectius en favor de la lluita independentista des de diversos àmbits. Les categories són les corresponents als premis de "Fotografia", "Bloc", "Memòria històrica", "Opinió" i "Promoció de la cultura".

Posteriorment es projectarà un vídeo que Llibertat.cat ha elaborat expressament amb motiu d'aquests 5 anys de trajectòria informativa i es presentarà la nova pàgina web del mitjà, que ha volgut estrenar també coincidint amb l'aniversari.
 
A partir de les 9 del vespre es realitzarà un sopar popular per un preu simbòlic de 5 euros. Per apuntar-se al sopar només cal enviar un correu a sopar@llibertat.cat o trucar al 620 160 026 abans de dimecres 16 de novembre.
 
L'acte de celebració finalitzarà amb amb una actuació musical de Marcel Casellas, músic i compositor d'Esplugues de Llobregat.
 
Nova pàgina web
 
Amb motiu del cinquè aniversari, Llibertat.cat vol aprofitar per fer un salt endavant. Impulsats per la fidelitat dels lectors, el mitjà vol aprofitar el creixement dels darrers anys, que s’ha plasmat en un augment notable del nombre de visites, que ja són unes 1.800 entrades úniques diàries durant els darrers mesos.
 
Un dels canvis més importants serà la presentació, coincidint amb el 5è aniversari, d’una nova pàgina web, completament diferent a l’actual. Llibertat.cat vol encarar així una nova etapa amb un canvi de format, amb una pàgina renovada gràficament i periodísticament, totalment integrada a les noves eines i adaptada al llenguatge multimèdia. Tot però, mantenint intactes els signes d’identitat que han definit sempre el mitjà: la vocació nacional i el compromís amb les lluites populars.
 
La remodelació, que afecta totes les seccions del diari, prioritza els fets més destacats de l’actualitat del país i els adapta a les noves funcionalitats, incorporant elements multimèdia i facilitant la difusió a les xarxes socials.