Inaugurat el Casal la Victòria, del Col·lectiu Albaïna

 El passat dissabte el Col·lectiu Albaïna va inaugurar el seu nou casal a Sóller, anomenat La Victòria. Més de cent cinquanta persones  van a l’esdeveniment, que va comptar amb l’actuació de diversos artistes locals: Nendy i Manu i “Sa cabra que sopa” i amb un sopar de pa amb oli i una glosada popular molt participativa.

El casal “La Victòria”, és un projecte que, amb un model de finançament autogestionat, restarà obert al poble per a la realització de tot tipus d’actes: xerrades, tallers, concerts, glosades, projeccions i exposicions.

12/10/2011 22:12 Cultura
Es tracta d'un espai obert a la participació dels moviments socials i culturals de la vall, que té com a objectiu aconseguir que Sóller sigui un poble integrador i socialment igualitari.
 
El Col•lectiu ha expressat amb un apartat del seu bloc els principis que inspiraran aquest nou casal, entre les quals el fet que els municipis han de ser un dels principals motors en defensa de la llengua, la cultura i la identitat nacional. També han apostat per la dinamització del teixit associatiu i la promoció de l’autoorganització ciutadana, sense la interferència de cap partit polític.