La CUP no assistirŕ a la recepció de l'Onze si Puigdemont convida autoritats espanyoles i militars

Els tres regidors del grup municipal de la CUP a Girona han fet arribar avui una carta signada a l'alcalde de la ciutat, Carles Puigdemont, per demanar-li que replantegi la decisió de convidar les autoritats espanyoles i militars en la recepció prevista per al mateix dia Onze de setembre a l'Auditori Josep Irla de l'Edifici de la Generalitat. De no ser així, ja han anunciat que no hi assistiran.

En aquest sentit, el portaveu de la CUP, Jordi Navarro, ha qualificat de "vergonyós" que es convidi a la recepció de la Diada "aquells qui simbolitzen l'ocupació i l'ofec nacional contra els Països Catalans".

05/09/2011 11:35 Política
D'altra banda, en la carta també han proposat a Puigdemont que s'hissi la senyera estelada en diversos punts de la ciutat amb motiu de la diada de l'Onze de setembre. Concretament la CUP proposa que s'hissin banderes al Museu d'Història de la Ciutat, a l'Ajuntament i a la plaça de Catalunya. Pel regidor de la CUP i membre de Reagrupament, Carles Bonaventura, es tracta de "visualitzar la implicació i compromís dels nostres ajuntaments en la construcció nacional del nostre país".
 
Per saber-ne més: