"Badalona tindrŕ Diada nacional, digui el quč digui l'alcalde"

La Comissió 11 de setembre de Badalona ha emplaçat  a tots els badalonins i badalonines a participar als actes que tindran lloc a partir de   les 20:30 a la Plaça dels Països Catalans i que culminaran a la Plaça de la Plana a la mitjanit. La Comissió fa una crida al conjunt de la ciutat a no deixar-se atemorir per l’actitud de l’alcalde i de l’Ajuntament en una Diada tan significativa pel país.
 
La Comissió, que agrupa a més de 40 entitats i partits de la ciutat, ha denunciat el marcat caràcter autoritari i espanyolista de l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol. "El senyor Albiol, mica en mica, va mostrant el seu autèntic caràcter i el darrer capítol l’estem vivint en el fets que estan succeint aquestes darreres hores" remarca aquesta plataforma ciutadana
 

10/09/2011 01:38 Política
La Comissió 11 de Setembre porta mesos treballant per construir una Diada nacional a Badalona des de la defensa del Dret a l’Autodeterminació, els drets socials i el marc nacional dels Països Catalans, i ha estat un clar exemple de treball horitzontal i en xarxa. Tanmateix, també ha denunciat que a aquestes alçades, la Comissió està patint traves burocràtiques per poder fer els actes.