Actes d'homenatge a Guilem Agulló

Avui fa divuit anys, un grup de neonazis va assassinar el militant independentista de Maulets, Guillem Agulló en un carreró de Montanejos (Alt Millars). A la Plaça de l'Ajuntament de Burjassot, a les 20h hi haurà una concentració per mantenir viva la seua memòria. Avui també hi haurà un acte a l'Octubre de València, organitzat per la plataforma Acció popular contra la Impunitat. Recordem que Sallent ja té un carrer dedicat a Guillem Agulló a proposta de la CUP
 
Demà a les 19h tindrà lloc a Ca Bassot de Burjassot una xerrada sobre la lluita contra el feixisme a la València actual, a càrrec de València Antifeixista. 

11/04/2011 12:39 Drets i Llibertats
També a Ca Bassot el dimecres a les 20h es passarà el video "Més enllà del mur. Cançons contra l'aparheit" que narra la brigada solidària de músics dels Països Catalans a les terres de Palestina. 
 
Eixe mateix dia, dos dels components de la brigada, Pau Alabajos i Xavi Sarrià, faran una actuació musical al mateix Ca Bassot. Divendres a les 19:30h hi haurà una xerrada-debat sobre les revoltes al món àrab, amb la participació d'Úlarel Nerdéfel.
 
A Sallent, des del passat 23  hi ha un carrer dedicat a Guillem Agulló. El ple del municipi sallentí ja l'havia aprovat l'11 de novembre de 2008, a proposta de la CUP de Sallent, però fins ara no s'hi ha posat la placa.
 
bassot2