Obrint Pas encetarà gira al Principat de la mà de la CUP

Obrint Pas s'estrenarà al Principat amb un concert organitzat per la CUP. La cita serà a l'envelat de Vilanova i la Geltrú el proper dia 8 d'abril.

El concert serà la presentació oficial del nou llibre-disc de la banda al Principat , ja que tot just quatre dies abans haurà sortit al mercat amb el nom de "Coratge". El primer concert serà és clar a València, el dia 2 d'abril, en el marc de l'acte d'Escola Valenciana. Després del gran èxit dels últims treballs, els Obrint Pas continuen sent el màxim exponent de la música reivindicativa en català.

29/03/2011 22:15 Cultura

concert_webAmb aquest concert, la CUP porta a Vilanova el grup català amb més projecció internacional, tal com ho demostra la recent gira que la banda valenciana ha realitzat pel Japó, a més dels nombrosos concerts pel continent europeu en els últims anys. La gira encara no ha començat i ja són 25 els concerts que la banda té confirmats a tot el món.

Acompanyant-los en el cartell hi haurà la banda de hip-hop El Nota, que en els darrers anys s'ha anat donant a conèixer en el creixent panorama musical català. Completant el cartell trobem els vilanovins Temporada Alta, que també aprofitaran per presentar a la seva ciutat el seu nou treball "Ni un pam de net". Finalment, hi haurà punxadiscs fins al final de la nit.

Amb el missatge "Ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer!", la CUP tancarà els primers quatre anys de representació a l'Ajuntament i agafarà forces de cara a les eleccions locals que se celebraran a finals de maig. A més, també es vol donar un impuls a la resta de candidatures que es presenten a la comarca, com ara la de Sitges, que enguany es presenta per primera vegada.

Les entrades ja estan disponibles al preu de 10 euros l'anticipada i a 12 a la taquilla el mateix dia del concert. A causa de la limitada capacitat de l'Envelat, la CUP anima tothom qui vulgui assistir-hi a comprar l'entrada el més aviat possible, ja que el ritme de venda als primers dies està sent força alt i ja se n'han venut més de la meitat.

{youtube}Yn-zLH5wGMk{/youtube}