La CUP també es despenja

Després de mesos d'incògnita i de fer anar de corcoll els mitjans i agents polítics de la ciutat de Girona, la CUP finalment ha fet públic que el Tarlà, l'home disfressat que es passeja per Girona i que feia acte de presència als plens de l'Ajuntament demanant poder intervenir, era iniciativa de la formació. 

La CUP de Girona ha fet pública l'autoria de la campanya "El Tarlà es despenja" publicant un vídeo a la xarxa en què el cap de llista de la CUP, Jordi Navarro, dóna resposta a les preguntes que el Tarlà s'havia fet prèviament i reivindica la necessitat de començar a treballar per un nou model de ciutat i de govern a Girona.

08/02/2011 15:12 Comunicació
Després d'haver fet córrer el mes de desembre passat un vídeo en què apareixia el Tarlà denunciant les mancances per diferents indrets de la ciutat, la CUP ha penjat ara un segon vídeo que comença amb el Tarlà jaient al carrer abrigant amb cartrons i tot seguit apareix Navarro dient: "El Tarlà somiava amb una Girona per tots els gironins i gironines, i la CUP vol fer-ho possible". Al llarg de la gravació, Navarro passa per diferents punts emblemàtics de la ciutat dient les millores que proposa l'organització.
 
La CUP ha utilitzat aquesta campanya per encarar el procés preparatori de les eleccions municipals del mes de maig, en què la formació aspira a obtenir representació a l'Ajuntament de Girona. La campanya va començar a finals del 2010 quan un misteriós personatge vestit de Tarlà va aparèixer al ple municipal del mes de desembre. Setmanes més tard, va aparèixer a les xarxes socials un vídeo titulat "El Tarlà es despenja", en què el popular personatge visita diferents punts de la ciutat i posa sobre la taula les principals mancances de la ciutat en matèria d'equipaments, mobilitat, habitatge, etc. També, durant aquest temps, han aparegut adhesius de la campanya als carrers de la ciutat. El vídeo s'ha propagat per la xarxa, i ja ha superat les 4.000 visites.
 
{youtube}8H49uDtVHk0{/youtube}
 
{youtube}_tEVKwuQL0s{/youtube}
 
{youtube}FKbeNFk4juY{/youtube}