El monument en record als LGTB represaliats s'ubicarÓ al parc de la Ciutadella

L'Ajuntament de Barcelona ha decidit que el monument en memòria de les LGTB represaliats s'ubiqui al parc de la Ciutadella. Parc i Jardins haurà de determinar ara la ubicació exacta del monument dins del recinte del parc. La CUP de Barcelona es va manifestar en aquesta línia arran de la polèmica que es va generar sobre una possible ubicació davant de la Sagrada Família
 
El monument serà un monòlit fet de pedra de Montjuïc. Tindrà forma triangular i serà de color rosa. Portarà una inscripció en memòria dels represaliats per la seva orientació sexual al llarg de la història. Costarà uns 10.000 euros. 

 

10/02/2011 02:50 Drets i Llibertats
"Parcs i Jardins està acabant de decidir l'emplaçament, que encara no està totalment fixat", ha explicat el segon tinent d'alcalde, Ramon García-Bragado. Entre les propostes desestimades hi havia la plaça Universitat.

La instal·lació del monument ha estat envoltada de polèmica. L'Ajuntament de Barcelona va haver de desmentir que s'ubiqués davant de la Sagrada Família, com s'havia dit en un principi.