El ferit del 30-D a Palma era un guārdia civil retirat que intentā agredir una manifestant

Les investigacions dels serveis d’informació de la policia espanyola s’han centrat en trobar un membre del servei d’ordre que fos corpulent, però no s’han centrat en el nucli de provocadors que iniciaren els incidents i que són un guardia civil retirat i el conegut ultradretà Antoni Marí, segons informa La Veu de Mallorca.

Alguns mitjans de comunicació il·lustraren la informació de la manifestació del 30-D amb la imatge d’un senyor major amb la cara ensangonada. 

18/01/2011 01:21 Drets i Llibertats
El personatge en qüestió és un guardia civil retirat, conegut per la seva ideologia ultradretana, i que segons testimonis presencials, inicià els incidents produïts al final de la manifestació en intentar agredir una al·lota que participava a la manifestació, segons Tribuna Mallorca.
 
L’exguàrdia civil acabà amb una cella oberta i atès, com es pot veure a la imatge, pel seu company, el conegut militant ultra, Antoni Marí (veure la fotografia)
 
A l'Antoni Marí  es pot veure en la següent fotografia abans de llançar una cadira contra la manifestació (publicada a La Veu de Mallorca)
 
veu2
   
 

Per saber-ne més:

L'EIM responsabilitza a la policia espanyola dels incidents ocorreguts a la Diada de Mallorca 

3.000 persones es manifesten a Palma per demanar una terra lliure