Concentració contra la política d’immigració del PSC a l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat

hospitaletLa CUP de l'Hospitalet de Llobregat dóna suport a la iniciativa i fa una crida al veïnata participar en la protesta
 
Avui a les 19h a la plaça de l’Ajuntament de l’Hospitalet i sota el lema "Ja n’hi ha prou d’atacs als drets de les persones immigrants",  les entitats Colectivo Maloka i Mujeres pa’lante han organitzat una concentració per protestar contra la política municipal d’immigració del PSC. I és que, el passat 21 de desembre, al ple municipal de l’Hospitalet de Llobregat, el PSC va presentar una moció sol·licitant al govern central l’aplicació de mesures discriminatòries per a aquells immigrants extracomunitaris que cometin faltes a l’Ordenança del Civisme.

25/01/2011 03:29 Drets i Llibertats
Aquesta moció, que va tenir l’aprovació de la majoria de formacions polítiques presents a l’Ajuntament de l’Hospitalet, busca que les persones immigrants que incorrin en una falta a aquesta qüestionada ordenança ciutadana no se’ls permiti realitzar els tràmits de reagrupació familiar i/o d’arrelament social, a més de convertir el col·lectiu immigrant, especialmente copejat per la crisi del capitalisme aquí en el nord i que dir d’accions violentes del capital transnacional als seus països d’origen, en el boc expiatori d’una política clientelista i populista de cara a les eleccions municipals d’aquest any. Aquesta iniciativa del PSC va ser presentada en diferents municipis de Catalunya, on va comptar amb el suport de CiU i ERC, després de la seva aprovació en el ple del nostre ajuntament.
 
Comunicat de la CUP
La mercantilització dels drets: qui dóna més?
Com si fos poc i caient en una espiral summament perillosa, els partits polítics han entrat en una subhasta dels drets de les persones immigrants. El proper 25 de gener en el ple municipal de l’Hospitalet de Llobregat, el Partit Popular (PP), feliç que els seus companys socialistes hagin donat llum verda a l’aplicació de polítiques feixistes i racistes, presentaran una moció que sol·licita que a les persones immigrants que incorrin en faltes d’incivisme se’ls denegui directament la renovació del permís de residència.
Des de la CUP l’Hospitalet donem el nostre suport a aquesta iniciativa i animem a tota la ciutadania a participar a la concentració de dimarts 25 de gener.