El Correllengua de Bellmunt d'Urgell homenatja a Domènec de Bellmunt

El 6è Correllengua celebrat ahir  a Bellmunt d'Urgell va finalitzar ahir amb un gran èxit de participació del seus veïnat.

Ahir el local social de Bellmunt es va quedar petit per acollir la xerrada sobre l'escriptor i periodista Domènec de Bellmunt. Francesc Canosa va fer un repàs sobre la seua vida i l'obra. La xerrada és va centrar en explicar la gran importància que va tenir el personatge i en que ell va ser el veritable ideòleg d'aquella Catalunya reportera i de tot aquell nou cos d'elit del periodisme: els reporters.

15/11/2010 12:40 Cultura
Tot seguit i després d'un pica-pica, Titot i David Rosell van presentar “L'esca del pecat”.
 
Durant el dissabte es va pintar un gran mural sobre la figura d'en Domènec de Bellmunt. nombrosos veïns és van anar interessant durant tot el dia sobre la seua evolució. A la tarda es van desenvolupar els jocs tradicionals pels més petits i la xocolatada amb un nodrit nombre de canalla del poble.
 
Pels organitazdors, s'ha complert amb l'objectiu, que era recordar i explicar aquest personatge de gran importància i avui en dia no prou conegut al nostre poble i al país en general. Per aquest motiu es va convidar en Francesc Canosa que va ser qui a principis de l'any passat va fer reaparèixer la seua figura amb la publicació del llibre “La Barcelona pecadora”.