L'Hospitalet es mobilitza contra la visita de Josep Anglada

Davant l'acte de caràcter feixista convocat per Plataforma per Catalunya pel proper dissabte 23 d'octubre a la nostra ciutat, un grup d'entitats i persones a títol individual volem manifestar el nostre total rebuig a aquesta convocatòria i a la reunió de feixistes a l'Hospitalet.

El partit xenòfob Plataforma per Catalunya prossegueix amb la seva precampanya electoral. Aquest dissabte farà una parada -una furgoneta amb la imatge de Josep Anglada es dedica a voltar pels carrers- a l'Hospitalet del Llobregat, però l'aturada no serà plàcida.

22/10/2010 08:47 Drets i Llibertats

Diverses plataformes, entitats i partits han anunciat que es manifestaran dissabte al migdia a la plaça de l'Ajuntament de l'Hospitalet contra l'acte que el partit ha organitzat a la Farga, un espai que és municipal. Tot amb tot, han optat per no fer la convocatòria a la mateixa hora que l'acte -previst per les cinc de la tarda- per evitar incidents.

La concentració antifeixista tindrà lloc a les dotze del midia a la plaça de l'Ajuntament i està previst que marxin fins l'escultura l'Acollidora de la Rambla de Just Oliveras i que representa la voluntat d'integració de la ciutat. També hi acudiran la Federació d'Associacions de Veïns de la ciutat, el Centre d'Estudis de l'Hospitalet, i la Fundació Akwaba d'ajuda al desenvolupament, entre altres. Unitat contra el racisme i el feixisme està publicitant la convocatòria antifeixista.

Diverses entitats, sindicats, persones a títol individual i formacions com ICV-EUiA o ERC ja han confirmat assistència després que el PSC cedís l'espai municipal al partit racista.