El Vallès es mobilitza contra el Quart Cinturó camí de la manifestació del 3 d'octubre a Sabadell

Les Franqueses posarà autobusos gratuïts per assistir a la manifestació contra el quart cinturó a Sabadell. A més a més, Aquest diumenge també es farà una caminada pel recorregut que afectaria el quart cinturó a les Franqueses. La sortida es farà a les 10 del matí a la plaça de l’Ajuntament.
 
La Campanya Contra el Quart Cinturó, amb la col·laboració de diverses entitats, formacions polítiques i ajuntaments, està realitzant una àmplia tasca de divulgació de l'estudi informatiu i de les alternatives que impulsem.

23/09/2010 01:42 Territori
Fins avui s'han realitzat actes a Marata, Llerona, i Sentmenat, a més de múltiples contactes amb ajuntaments i formacions polítiques, així com punts d'informació al carrer a diversos municipis. Enfilant ja la imminència de la manifestació del 3 d'octubre a Sabadell, els actes previstos són (llistat provisional susceptible de ser ampliat; consulteu les actualitzacions i modificacions aquí):
 
 
• Dimecres 22, 21 h. Acte informatiu. Centre Cultural de Marata. Les Franqueses del Vallès. Organitza: Centre Cultural de Marata
 
• Dijous 23, 20 h. Acte informatiu. Masia de Can Ribas, Corró d’Avall. Les Franqueses del Vallès. Organitza: Consell del Poble.
 
•Dijous 23, 20h. Acte informatiu. Sala de cuines del Balneari de Can Rius. Caldes de Montbui. Organitzen: Campanya contra el Quart Cinturó, ERC, ICV-EUiA-EPM, Assemblea de Joves de Caldes i Ateneu del Molí d'en Ral
 
• Divendres 24, 20 h. Acte informatiu i projecció del documental "Un país dempeus". Sala petita de l'Auditori Miquel Pont. Castellar del Vallès. Organitza: Castellar Sostenible. Amb el suport de l'Altraveu, ICV, ERC i la Campanya contra el Quart Cinturó
 
• Diumenge 26, matí. Caminada pels indrets amenaçats pel Quart Cinturó Les Franqueses del Vallès.
• Dilluns 27, 20.30 h. Acte informatiu. Consell de Poble de Corró d'Amunt. Les Franqueses del Vallès. Xerrada Corró d'Amunt (les
Franqueses). Organitza: Consell de Poble de Corró d'Amunt
•    Dimarts 28, 20 h. Acte informatiu. La Sala. Llinars del Vallès. Organitza: Ass. per a la Defensa del Corredor-Montnegre i Baix Montseny, "La Coordinadora"
 
• Dijous 30, 12h. Acte informatiu. UAB (pendent de confirmar lloc). Organitza: Campanya contra el Quart Cinturó
 
• Dijous 30, 19.30 h. Acte informatiu. Casal Pere Quart. Sabadell. Organitzen: Entesa per Sabadell / ICV-EUiA / ERC / Campanya contra el Quart Cinturó
 
•    Divendres 1, 20 h. Acte informatiu. Biblioteca Marc de Villalba. Cardedeu. Organitza: Campanya contra el Quart Cinturó
 
• Divendres 1, 20h. Acte informatiu. La Roca del Vallès (pendent de confirmar lloc). Organitza: Campanya contra el Quart Cinturó
 
Tots aquests actes precedeixen la manifestació el diumenge 3 d'octubre a Sabadell per reclamar un Vallès sense el Quart Cinturó. Podeu trobar-ne el cartell clicant AQUÍ. La manifestació preveu dos actes que es complementen:
 
- 10.30 h. Concentració de bicicletes a l'avinguda de Can Deu (cantonada amb l'avinguda de Matadepera). Les bicicletes sortiran en direcció a la plaça d'Antoni Llonch per engruixir la manifestació.
 
- 11.30 h. Manifestació. Sortida de la plaça d'Antoni Llonch (al costat de l'estació d'autobusos i de RENFE Sabadell Centre). La manifestació recorrerà el centre de Sabadell fins a la plaça del doctor Robert, on es clourà amb la lectura d'un manifest.
Campanya Contra el Quart Cinturó
 
L'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès, 22 de setembre de 2010
 
Les Franqueses posarà autobusos gratuïts per assistir a la manifestació contra el quart cinturó a Sabadell.
Per facilitar la participació a la manifestació contra el quart cinturó del 3 d’octubre, les Franqueses posarà autobusos gratuïts per anar i tornar de Sabadell. A banda, l’Ajuntament ha convocat altres actes de rebuig: el proper una nova trobada informativa aquest dijous a Can Ribes.
L’Ajuntament de les Franqueses posarà autobusos gratuïts per facilitar el desplaçament de veïns del municipi fins a Sabadell per poder participar en la manifestació de rebuig al traçat del quart cinturó que es farà el diumenge 3 d’octubre. Els autobusos sortiran des de Corró d’Avall, Marata i Llerona a les 10 del matí. La manifestació comença a 2/4 d’12 del matí. Totes les persones que hi vulguin anar s’han d’inscriure abans del 29 de setembre a les oficines municipals.

En els propers dies, l’alcalde Esteve Ribalta, farà arribar una carta a tots els veïns del municipi on els convida a “mostrar de manera clara i directa l’oposició total a aquest projecte que malmet l’espai natural de les Franqueses”.