La revista Tornaveu assumeix enguany l'edició del "Diari de Prada" a la UCE

Aquesta tarda i vespre arribaran a Prada de Conflent els alumnes per assistir a  la XLII edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE), i demà es farà la inauguració oficial.

La revista Tornaveu Associacionisme i Cultura ha assumit l'edició d'enguany del "Diari de Prada", publicació que cada dia durant les 9 jornades que dura la UCE informarà i publicarà reportatges, entrevistes, notícies, ... així com l'agenda diària d'activitats. Tornaveu és una iniciativa conjunta de l’Ens de Comunicació Associativa i el Projecte Heptàgon.

16/08/2010 01:04 Comunicació

La revista Tornaveu va néixer el desembre del 2009 per a donar veu als col·lectius, al conjunt d’associacions socioculturals que constitueix la societat civil d'àmbit nacional. "Un espai de la nostra societat que massa sovint no veu reflectida la importància de les seves manifestacions en els mitjans de comunicació, que gairebé sempre les expliquen amb sordina o, directament, les ignoren" puntualitza en la presentació del seu portal.

La publicació és una iniciativa conjunta de l’Ens de Comunicació Associativa, una entitat  que agrupa actualment vint-i-dues de les federacions més representatives del moviment associatiu català, i el Projecte Heptàgon, una associació dedicada a la difusió de les propostes culturals (llibres, música, conferències, exposicions, vins...) per Internet entre les entitats i les persones dels Països Catalans en la llengua que comparteixen.

En el marc de la UCE, el proper divendres es presentarà la publicació. L'acte començarà a les 18h, i comptarà amb la participació del seu director, i dels membres de l'Ens de Comunicació Associativa, Antoni Carné  i del Projecte Heptàgon, Joan Maluquer i Ferre.

Per saber-ne més:

El setantenni de la fundació del Front Nacional de Catalunya (FNC) a la UCE

La CUP homenatjarà Manuel Viusà a Prada de Conflent en el marc del 70è aniversari de l'FNC 

La Universitat Catalana d'Estiu dóna a conèixer el cartell i el programa del curs 2010