Acte emotiu en la commemoració del 4t aniversari de l'accident del Metro de Valčncia

L'acte va començar amb cinc minuts de silenci, i l'enlairament de 43 globus negres i 47 grocs, fent referència als morts i ferits.
Ahir a les 20:30, la plaça de la Verge de València es va quedar petita per acompanyar als membres de l'Associació Víctimes del Metro de València 3 de juliol en el 4t aniversar de l'accident i demostrar així que no es troben sols en la seva lluita per demanar responsabilitats. A matí, els familiars de les víctimes van recorrer el trajecte que les víctimes "no van poder acabar".

04/07/2010 19:03 Drets i Llibertats

El viatge en la Línia 1 de Metrovalencia des de l'estació de Plaça d'Espanya de la ciutat fins a la de Torrent Avinguda.

img_2666Quatre anys després, els membres de l'Associació continuen preguntant, què va passar perquè el metre descarrilés provocant tantes pèrdues humanes?; quin era l'estat de la via i de la unitat sinistrada?; és normal que durant el cop es partís l'armadura que subjecta el vagó a les rodes?", han qüestionat des de l'associació, els membres de la qual també es pregunten "on han anat a parar els més de 20 milions d'euros que l'Estat va cedir a la Comunitat per a invertir en FGV". 

En espera d'aquestes respostes,  l'Associació es concentra el dia 3 de cada mes a la plaça de la Verge.

L'acte d'ahir va comptar amb les actuacions de Jopa, Recamara i Juan Ernesto. També van intervenir, l'ecriptor i periodista, Alfons Cervera, la periodista i actriu Pino Diaz, l'actriu actriz Lola Moltó, el president de l'Asociació de Veïns de Patraix, Toni Plá i la president de l'Associació 11-M, Pilar Manjón.

Per saber-ne més:

Quatre anys de l'accident del metro de València i cap autoritat no reconeix la seva responsabilitat 

Un miler de persones al concert-homenatge a les víctimes del metro de València 

40à concentració: Acte emotiu per les víctimes del metro de València 

Accident del metro de València: 40 concentracions i cap responsabilitat